اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

جنبش letter4u

Reba.ir

اندیشه های تمدن ساز

من با اطمینان کامل می‏گویم: این هنوز آغاز کار است، و تحقق کامل وعده‏ ی الهی یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت قرآن و تمدن نوین اسلامی در راه است:
«وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ»
نشانه‏ ی این وعده ی تخلف‏ ناپذیر در اولین و مهم‏ترین مرحله، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و بنای بلندآوازه ی نظام اسلامی بود که ایران را به پایگاه مستحکمی برای اندیشه ی حاکمیت و تمدن اسلامی تبدیل کرد.
پیام رهبری به کنگره عظیم حج - 17/09/1387

کانال ما در سروش:
http://sapp.ir/tamadonsazan

۳۰ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

۳۰بهمن

 آنچه واضح است که طراحی رسانه‌های دشمن با اسم رمز «نه به فقه داعشی» یا «نه به مثلث جیم»، خط واحدی است که اصلی‌ترین چهره‌های انقلابی مجلس خبرگان بکار گرفته شده و همین خط نیز در رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی هم دنبال می‌شود. رمز دشمنی ضدانقلاب خارج‌نشین و رسانه‌های استکباری با آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله یزدی را باید در پایبندی و پایداری آنها بر دفاع از اصول اسلام ناب ، انقلاب و دفاع از رهبری دانست. "یاران انقلاب و اسلام ناب" مورد بغض "دشمنان انقلاب و اسلام‌های تقلبیِ رحمانی  واعتدالی" هستند.

اشاره رهبرمعظم انقلاب به توصیه بی بی سی برای رای ندادن به علمای انقلابی در مجلس خبرگان/ بی بی سی: به آیت‌الله جنتی، مصباح و یزدی رای ندهید/ رهبرانقلاب:وقتی شما دانستید دشمن چه می‌خواهد عکس آن عمل خواهید کرد

آنچه واضح است که طراحی رسانه‌های دشمن با اسم رمز «نه به فقه داعشی» یا «نه به مثلث جیم»، خط واحدی است که اصلی‌ترین چهره‌های انقلابی مجلس خبرگان بکار گرفته شده و همین خط نیز در رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی هم دنبال می‌شود. رمز دشمنی ضدانقلاب خارج‌نشین و رسانه‌های استکباری با آیت‌الله جنتی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله یزدی را باید در پایبندی و پایداری آنها بر دفاع از اصول اسلام ناب ، انقلاب و دفاع از رهبری دانست. "یاران انقلاب و اسلام ناب" مورد بغض "دشمنان انقلاب و اسلام‌های تقلبیِ رحمانی واعتدالی" هستند.
 
با نزدیک شدن به هر انتخاباتی دوگانه حاکم که بر اساس فضای سیاسی و اجتماعی کشور و شرایط روز مشخص می‌شود. این انتخابات پیش‌رو هم از این قاعده مستثنی نمانده است و نظرگاه‌های مختلفی به شدت در شیپورهای تبلیغاتی نواخته می‌شود. در همین خصوص رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان شرقی به تبیین شاخصه‌های صحیح برای رأی دادن پرداختند. ایشان در قسمتی از سخنان خود به شاخصه‌هایی همچون موضع نامزدها نسبت به غرب، نوع مواجهه با شورای نگهبان و سبک زندگی شخصی پرداختند و معیارهای رأی دادن را تبیین نمودند.
 
با داغ‌شدن تب انتخابات در هر دوره، قطب‌بندی هایی بین جریانات سیاسی شکل می‌گیرد که فراتر از اختلاف سلیقه است و به مبنا و زیرساخت‌های فکری افراد بازمی‌گردد. 
م. هوشیار
۲۹بهمن

فقاهت بی‌نظیر او به ویژه در امور حکومتی و ناظر به موارد مبتلابه جامعه و حکومت اسلامی است. به گونه‌ای که از وی شخصیتی ساخته که در حوزه عملیاتی و اجرایی،‌ فقه سیاسی و حکومتی را به کار گرفته و از مستندات فقهی و اصولی برای رفع مشکلات اجتماعی و سیاسی بهره برده است. او سالهاست عضو شورای مشورتی فقهی رهبر معظم انقلاب بوده و اِشراف خاصی به مباحث فقهی دارد.

سیری در ناگفته‌های شخصیتی حضرت آیت الله شیخ احمد جنتی؛

«آیت‌الله احمد جنتی» عالمی که دشمنان نظام او را بیشتر از دوستان می‌شناسند/ از دقت فراوان در مصرف بیت‌المال تا تبحر شگفت در فقاهت حکومتی/ راز کینه دشمنان نظام از آیت‌الله جنتی چیست؟

فقاهت بی‌نظیر او به ویژه در امور حکومتی و ناظر به موارد مبتلابه جامعه و حکومت اسلامی است. به گونه‌ای که از وی شخصیتی ساخته که در حوزه عملیاتی و اجرایی،‌ فقه سیاسی و حکومتی را به کار گرفته و از مستندات فقهی و اصولی برای رفع مشکلات اجتماعی و سیاسی بهره برده است. او سالهاست عضو شورای مشورتی فقهی رهبر معظم انقلاب بوده و اِشراف خاصی به مباحث فقهی دارد.
حضرت آیت الله شیخ احمد جنتی، سالیان مدیدی است که هدف طعن و کینه حسودان و منافقان قرار دارد. نزدیکی او به خط ولایت، سربازی بی‌چون و چرای او برای امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای ای(مدظله)، پشتکار و جدیتش که با صراحت لهجه و قاطعیت در اعلام بدون ملاحظه فساد همراه شده به اتفاق دهها ویژگی‌ دیگر تجمیع یافته در شخصیت او، موجب شده تا دشمنان لجوج و زخم خورده، او را همواره مورد تهاجم و تهدید قرار دهند.
م. هوشیار
۲۸بهمن

رهبری

رادیوی انگلیسی دستورالعمل می‌دهد به‌فلانی رای بدهید؛به‌فلانی رای ندهید!

رادیوی انگلیسی دارد به مردم تهران دستورالعمل می دهد به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید! معنای این چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی می خواست تصمیم مهمّی بگیرد، سفیر انگلیس را صدا می کرد و از او می پرسید که این کار را بکنم یا نکنم. انگلیس‌ها یک روزی این‌جور در امور کشور دخالت می کردند؛ بعد هم آمریکایی‌ها، یک مدّتی هم هر دو؛ امروز این دستها قطع شده است؛ امروز جلوی این دخالتها گرفته شده است به برکت انقلاب، به برکت بیداری مردم؛ دلشان تنگ شده، حالا از راه رادیو به مردم دارند دستور می دهند به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید. اینکه ما عرض می کنیم در انتخابات

م. هوشیار
۲۷بهمن
تخریب علامه مصباح و آیت الله جنتی و یزدی
آیت‌الله قرهی از توطئه انتخاباتی دشمنان خارجی و منافقان داخلی علیه آیات جنتی، یزدی و مصباح خبر داد و خواستار هوشیار و تدبیر مردم و مومنان در مقابل توطئه‌ و مهندسی انتخاباتی دشمن در انتخابات خبرگان رهبری شد.

به گزارش جهان، آیت‌الله روح‌الله قرهی رئیس حوزه علمیه امام مهدی(عج) با بیان اینکه در آستانه انتخابات مجلس خبرگان، برخی که دلشان با انقلاب و رهبری نیست اقداماتی را علیه آیت الله یزدی، جنتی و مصباح مهندسی کرده‌اند، گفت: قبل از اینکه من راجع به این بزرگانمان، حضرات آقا عظیم‌الشان آیت‌الله جنتی بصیر با عظمت و آیت‌الله مصباح‌یزدی که بحمدالله منه در علم و عمل و تقوا و مباحث فلسفی فیلسوف عظیم‌الشان و بزرگواری هستند و همچنین آیت‌الله یزدی که بحمدالله و منه هم در باب عمومی و هم در باب اطاعت‌پذیری به عنوان الگوهای عملی برای همه هستند مطالبی را بیان بکنم به این نکته اشاره می‌کنم که یک خصوصیتی هر سه این بزرگواران دارند که دشمن از این خصوصیت مهم می‌ترسد.

* دشمن علیه مصباح، جنتی و یزدی مهندسی انتخاباتی کرده است

وی افزود: ضمن اینکه هر کدام از این بزرگواران ویژگی خاص برای خود دارند، اما یک خصوصیتی هر سه بزرگوار دارند و آن این است که به جد هرسه این بزرگواران خود را سربازان امام‌المسلمین می‌دانند و این یکی از نکات بسیار مهم است. یعنی با توجه به درجات علمی که آنها دارند و با توجه به اینکه سن شریف‌شان، سن بالایی است و برکت هستند اما با این حال این سه بزرگوار خود را سرباز این نظام و بخصوص سرباز حضرت امام‌المسلمین آیت‌الله امام خامنه ای مدظله‌العالی می‌دانند و مطیع ایشان هستند.

م. هوشیار
۲۶بهمن

دستگیری نظامیان امریکایی

توهین عجیب روزنامه‌ قانون؛

امنیت ملی‌ای که بازیچه سیاست بازی می شود

از این نوشتار نه رنگ و بوی دلسوزی برای چهره‌ی دروغین ساخته شده از سپاه برمی آید و نه نگرانی بابت ورود بی اجازه‌ی (اگر نگوییم تجاوز) سربازان دشمن به سرزمین ایران؛ فقط یک تشبیه توهین آمیز میان عمل پاسداران انقلاب اسلامی و تروریست های داعش انجام شده تا انگار به آن نظامی آمریکایی حق داده شود که اشک بریزد و این پاسدار انقلاب سرزنش شود که چرا نیروهای وارد شده به سرزمینش را دستگیر کرده است!

امنیت ملی‌ای که بازیچه سیاست بازی می شود

یک اتفاق عجیب در یک روزنامه‌ی ایرانی؛ توهین به پاسداران انقلاب اسلامی و شبه داعشی دانستن کار آنان در نمایش تصاویر دستگیری تفنگداران آمریکایی! بهانه هم تبلیغات غربی ها و رسانه هایشان علیه سپاه پاسداران بوده است. اینکه آنها ما را داعش وار توصیف می کنند و ما هم با پخش این فیلم ها به این تصویر ساخته شده از سپاه پاسداران دامن زده ایم!

م. هوشیار
۲۵بهمن

رهبری

احکام ویژه ایام انتخابات

مطابق با فتاوای حضرت‌ آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای

در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفندماه ۱۳۹۴، دفتر استفتائات مقام معظم رهبری به برخی استفتائات پیرامون انتخابات، مطابق با فتاوای حضرت‌ آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای پاسخ داده است.

 

۱-  آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است و عدم شرکت حرام است؟

ج) شرکت درانتخابات نظام جمهورى اسلامى براى افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعى، اسلامى و الهى است.

 

۲- آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟

م. هوشیار
۲۴بهمن

چیستی فرهنگ و جایگاه آن در زندگی انسان (بخش پنجم )
فرهنگ مورد نظر رهبری کدام است؟

مصباح

گفتیم در درون فرهنگ شیعی و انقلابی خودمان گرایش‌های مختلفی وجود دارد. سه گرایش کلی در میان بچه‌های مسلمان و انقلابی قابل مشاهده است:
الف) دین، امری مفید، اما حاشیه‌‌ای و غیرضروری ب) تفکیک عرصه دین و غیردین ج) حاکمیت ارزش‌‌های دینی در همه عرصه‌‌ها
حال چه باید کرد که این اختلافات خیلی موجب تنش در جامعه نشود؟ به گفته سیاستمداران بهترین راهش این است که دولتی سر کار بیاید که هر گروهی را قدری راضی کند، زیرا همه را به‌طور کامل نمی‌شود راضی کرد. اگر سکولارها را راضی کند، بسیجی‌ها و حزب‌اللهی‌ها قانع نمی‌شوند و اگر بنا بر قانع کردن بسیجی‌‌ها باشد، اکثریت سکولارها و دنیاپرستان راضی نمی‌‌شوند. به راستی، راه حل چیست؟ برخی معتقدند باید همه را به‌گونه‌‌ای و تا حدی با تدبیر راضی کرد. این کار نام دیگری با عنوان اعتدال دارد. برخی در تفسیر اعتدال تصریح می‌کنند که اعتدال، در نظر داشتن یک مقدار ارزش‌های دینی و یک مقدار هم فرهنگ جهانی است، نه ارزش‌‌های دینی بصورت کامل مورد توجه قرار گیرد و نه فرهنگ جهانی بصورت کامل لحاظ شود، بلکه از هر کدام مقداری گرفته شود.


اعتدال یا التقاط؟

م. هوشیار
۲۳بهمن

مهدی نیا

هر چند که خسته‌ایم از این حال، نیا!
شرمنده! اگر ندارد اشکال، نیا!
ما خطّ تمام نامه هامان کوفی است
آقای گلم! زبان من لال... نیا!

جلیل صفربیگی

م. هوشیار
۲۲بهمن

پند پیامبر (ص) درباره انباشته شدن گناهان

پیرمرد هیزم کش

روزى پیامبر گرامى اسلام (ص)در سفرى ، همراه اصحاب خود، به سرزمین بى آب و علفى فرود آمدند، آن حضرت به یارانش فرمود: ائتوا بحطب :هیزم بیاورید که از آن آتش روشن کنیم (و مثلا غذا بپزیم )
اصحاب گفتند: اینجا سرزمین خشکى است و هیچگونه هیزمى در آن وجود ندارد.
پیامبر(ص) فرمود: بروید هر کدام، هر مقدار مى توانید، جمع کنید.

م. هوشیار
۲۱بهمن

قسمت هایی از وصیت نامه شهید دکتر غلامرضا دانش آشتیانی

شهید غلامرضا دانش آشتیانی

«... شهیدان این فرزندان راستین حسین زمان و یاوران مخلص کربلای ایران هستند که آگاهانه دریافتند راهی جز صلاح، صلاح در اندیشه و صلاح در کردار برای رهایی از سقوط و جلوگیری از خسارت و نابودی انسان وجود ندارد. اینان به جان و دل این حقیقت را پذیرفتند و به خوبی دریافتند که صلاح در اندیشه و کردار بدون اخلاص مفهومی نخواهد داشت؛ و لذا دریافتند که راه خمینی، خط انسان و شهادت سرخ از ویژگی های آن است.»

م. هوشیار
۲۰بهمن

حواست باشد....

حواست باشد

داریم جایی "زنـدگـــی" میکنیم کـه:

هَرزگی "مـُـــــد" اســت (!)

بی آبرویــی "کلاس" اســـت (!)

م. هوشیار
۱۹بهمن

رهبری

تجربه‌ی هشت‌سال دفاع مقدس نشان داد که با وجود همه تنگناها و فشارها و نبود اعتبارات مالی و مشکلات فراوان، می‌توان با عزم راسخ و توکل بر خدا، در مقابل زورگویی و توقعات بی‌جای قدرت‌های جهانی ایستاد.

بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی2/7/1393

م. هوشیار
۱۸بهمن

بسم الله الرحمن الرحیم

امام روح الله . آیت الله نمر

هرچقدر جلو می رویم به زوایای گوناگون بیانات امام راحل مان بیشتر پی می بریم؛ آن زمانی که در سال 67 پس از قبول جام زهر قطعنامه 598 و در سالگرد کشتار خونین مکه پیامی صادر نمودند که برای همیشه استراتژی کلان انقلاب اسلامی است!

و چه بسیار دردآور است که مسئولین و مردم این مرز و بوم از این راهبرد کمتر اطلاعی داشته باشند!

حضرت امام در قسمتی از این پیام به اسلام آمریکایی و اذناب آن اشاره می کند و نوید پیروزی را می دهد، همین گونه که نماد اسلام آمریکایی سیاست هایش با تمام هزینه کردهایش رو به زوال و شکستی نهاده است و رو به اعدام و تکفیر نهاده است.

م. هوشیار
۱۷بهمن

مسجد از منظر امام خمینی (رحمت الله علیه)

امام خمینی

«مسجد مرکز تبلیغ است، در صدر اسلام از همین مسجدها جیش ها، ارتش ها راه می افتاده، مرکز تبلیغ احکام سیاسی ـ اسلامی بوده، هر وقت یک گرفتاری را طرح می کردند صدا می کردند: «الصلوه مع الجماعه» اجتماع می کردند، این گرفتاری را طرح می کردند، صحبت ها را می کردند، مسجد مرکز اجتماع سیاسی است. اجتماعات خود را هرچه بیشتر در مساجد و محافل و فضاهای باز عمومی برپا نمایید.»

صحیفه امام، ج۱۰، ص۱۶ و ۱۷.

م. هوشیار
۱۶بهمن

رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهدای مدافع حرم:

مدافعان حرم مبارزه نمی کردند باید در کرمانشاه و همدان می جنگیدیم

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اخیرا در دیدار با جمعی از خانواده های شهدای مدافع حرم فرمودند:
حقیقتا هم شهدای شما، هم خانواده ها، پدران، مادران و فرزندان آنان، حق بزرگی بر گردن همه ی ملت ایران دارند. این شهدا امتیازاتی دارند:
یکی این است که اینها از حریم اهل بیت در عراق و سوریه دفاع کردند و در این راه به شهادت رسیدند... امتیاز دوم این شهدای شما این است که اینها رفتند تا با دشمنی مبارزه کردند که اگر اینها مبارزه نمی کردند این دشمن می آمد داخل کشور... اگر جلویش گرفته نمی شد ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و بقیه استانها با اینها می جنگیدیم و جلوی اینها را می گرفتیم. در واقع این شهدای عزیز ما جان خودشان را در راه دفاع از

م. هوشیار
۱۵بهمن
روایتی متفاوت از یک "برجامِ دوست داشتنی"

بالاخره "برجام" برای "ما" یا برای "اونا"؟!/ روحانی نگران اولاند، اولاند نگران روحانی!

 
ایرانی جماعت حاضر است همین "پراید" را سوار شود اما اقتصادش رونق داشته باشد! ایرانی جماعت به همان پژو206 و GLX و پارس راضی است اما به شرط آنکه اقتصادش رونق داشته باشد، نگران اشتغال فرزندش نباشد، از بدو تولد دغدغه ازدواج فرزندش را نداشته باشد.

گروه سیاست جهان نیوزـ سعید ساداتی: این روزها هرجا که می‌نشینی سخن از "برجام" است. برجامی که طی دو سال اخیر جوری قد کشیده و بزرگ شده بود که گویا منجی مردم ایران قرار است از راه برسد. بازار مسکن و کار و اشتغال و سرمایه و تولید و واردات و صادرات و ... دو سال خوابید به هوای "برجام"!

همه منتظر بودند که "برجام" بیاید و معجزه کند. بنزین بشود لیتری 100 تومان و شیرهای شیشه ای به مغازه ها بازگردد و دوباره همه کالاها ارزان شود و با ماهی 500 هزارتومان بشود راحت زندگی کرد و دیگر با حقوق زیر یک و نیم میلیون تومان "فقیر" به حساب نیایی!

دو سال و اندی گذشت. دولت کارها را خواباند. آنقدر "برجام، برجام" کرد که خودش هم باور شد گره کار فقط و فقط با "برجام" باز می شود. به یاد ملانصرالدین، خودش هم رفت در صف آش ایستاد، اما نه از آش خبری بود و نه از "جاش". دشمنی که حالا با لبخند مقابل ما نشسته بود، هم "آش" را با خود برده و هم "جاش" را!

م. هوشیار
۱۴بهمن

ﺍﮔﺮ ﺗﺎ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﻨﺘﻘﺪﺍﻥ ﺑﺮﺟﺎﻡ ﺑﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻟﯿﻞ، ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﻭﻟﺖ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﮐﻼ‌ﻥ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ نه حل و فصل پرونده هسته ای بلکه ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮﯼ ﺑﺎ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﺳﺖ ﻭ ﻫﺮ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﮔﺎﻫﯽ ﻧﯿﺰ ﺍﯾﻦ ﮔﺰﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﻟﻔﺎﻓﻪ ﻭ تعابیر ﻣﺒﻬﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﻬﻠﻮ ﺗﻮﺳﻂ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ، ﻫﺎﺷﻤﯽ، ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ... ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺭﯾﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ چند روزی است ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﻭﻟﺖ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﺭﺍ ﺁﺷﮑﺎﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.  

ﺍﮔﺮ ﺗﺎ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﻨﺘﻘﺪﺍﻥ ﺑﺮﺟﺎﻡ ﺑﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻟﯿﻞ، ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﺪﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﻭﻟﺖ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﮐﻼ‌ﻥ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ نه حل و فصل پرونده هسته ای بلکه ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮﯼ ﺑﺎ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﺳﺖ ﻭ ﻫﺮ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﮔﺎﻫﯽ ﻧﯿﺰ ﺍﯾﻦ ﮔﺰﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﻟﻔﺎﻓﻪ ﻭ تعابیر ﻣﺒﻬﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﻬﻠﻮ ﺗﻮﺳﻂ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ، ﻫﺎﺷﻤﯽ، ﻇﺮﯾﻒ ﻭ ... ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ، ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺭﯾﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ چند روزی است ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﻭﻟﺖ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﺭﺍ ﺁﺷﮑﺎﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
 امیر حسین ثابتی-رجانیوز: ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﺣﺴﻦ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺩﻭﻟﺖ ﯾﺎﺯﺩﻫﻢ، ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺗﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ «ﺑﺮﻗﺮﺍﺭﯼ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻏﯿﺮﺧﺼﻤﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﺍﻣﮑﺎﻧﭙﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﮐﻠﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﻭﺍﺷﻨﮕﺘﻦ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ، ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ.»
 
ﺍﻣﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﮐﻪ ﻣﺘﻦ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﯾﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺑﺎ ﻧﺸﺮﯾﻪ ﻟﻮﻣﻮﻧﺪ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ، ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻡ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺗﺮﯾﻦ، ﺷﻔﺎﻑ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﺻﺮﯾﺢ ﺗﺮﯾﻦ ﺳﺨﻨﺎﻥ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻗﺒﻞ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺗﺶ ﺩﺍﻧﺴﺖ: «ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﮔﻔﺘﮕﻮﯼ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﺎ ﺑﺎﺭﺍﮎ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﮐﺎﺳﺘﻦ ﺍﺯ ﺗﻨﺶ‌ﻫﺎﯼ ﻓﯿﻤﺎﺑﯿﻦ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﻭ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭ ﺑﻨﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﻨﺶ‌ﻫﺎ ﮐﺎﺳﺘﻪ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻧﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ، ﺗﻼ‌ﺵ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﯾﺎﻓﺖ.
م. هوشیار
۱۳بهمن

مهدی محمدی

مهدی محمدی: با وجود اینکه زمان چندانی تا موعد انتخابات مجلس و خبرگان باقی نمانده، به نظر می‌رسد بازی اصلی در این انتخابات هنوز آغاز نشده است. گمان من این است که مساله اصلی در این انتخابات نتیجه آن نیست. برای کسانی که تصور می‌کنند ایران را در یک مسیر اجبار راهبردی قرار داده‌اند، نتیجه اولویت دوم است.  مساله اصلی برای آنها این است که این انتخابات آنگونه که آنها می‌خواهند چارچوب‌بندی خواهد شد یا نه؟
این چارچوب‌بندی در واقع به این معناست که انتخابات در ایران به بخشی از راهبرد پسابرجام آمریکا تبدیل شود. اگر فرض کنیم این راهبرد به طور خلاصه انقلاب‌زدایی ساختاری و رفتاری از ایران در 2 محیط سیاست داخلی و سیاست خارجی است، آنگاه انتخابات مجلس زمانی در چارچوب مدنظر آمریکا قرار خواهد گرفت که چند اتفاق بیفتد:
1- انتخابات در چارچوب دوقطبی برگزار شود که مطلوب آمریکاست. ظاهرا و آنگونه که کنش‌های هاشمی رفسنجانی به ما نشان می‌دهد انتظار غربی‌ها این است که این دوقطبی در سطح ساختاری شکل بگیرد.
2- کسانی در این انتخابات روی کار بیایند، که مایل باشند با توافق هسته‌ای به مثابه یک مدل برخورد کرده و آن را به سایر حوزه‌های درگیری راهبردی ایران و غرب سرایت بدهند.

م. هوشیار
۱۲بهمن
میرکاظمی
انتقاد میرکاظمی از ارائه اطلاعات غلط به رئیس دولت یازدهم

نخ کرسنت کشیده شود بسیاری از مدیران دولت یازدهم احضار می‌شوند/ متوسط قیمت نفت در دولت قبل ۷۹ و در دولت یازدهم ۷۸ دلار بوده/جریان خاص از ارائه اطلاعات غلط به رئیس‌جمهور چه هدفی دنبال می‌کند؟

آقای رئیس‌جمهور ممکن است بفرمایید ما که تورم را کنترل کرده‌ایم شاید تصادفی حجم نقدینگی اضافه شده باید گفت همانگونه که تصادفی با آقای کری قدم زدند و با آقای اوباما دست دادند تصادفی در سالروز شهادت شهید احمدی‌روشن قلب رآکتور اراک را با بتن پر کردند. تصادفی شما از مخالفان سرسخت قرارداد کرسنت بودید و یک باره موافق و مدافع آن شدید.

تصادفی هر زمان وزیر فعلی نفت بر سر کار آمده قیمت نفت به پایین‌ترین نرخ تنزل پیدا کرده. از این تصادفات زیاد است.

سیدمسعود میرکاظمی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۱۲ بهمن ۹۴) با بیان اینکه در سایه وجود مقام معظم رهبری تحریف‌کنندگان راه و سخن امام موفق به انحراف انقلاب نخواهند شد، با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر گفت: تحریم کنندگان راه و سخن امام موفق به انحراف انقلاب نخواهند شد.

در دولت یازدهم شاهد ارائه آمار و اطلاعات توسط دولتمردان هستیم که جای بسی تعجب و جای تحلیل دارد. به راستی ریشه این اطلاعات غیرواقعی و غیرکارشناسی کجاست؟ به راستی این حلقه بسته و جریان خاص چه هدفی را از ارائه این اطلاعات به مدیران عالی دنبال می‌کند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رئیس‌جمهور اخیرا عنوان کرد که علت مشکلات اقتصادی مردم فروختن نفت ۲۵ دلاری در مقابل فروش نفت ۱۴۷ دلاری در دوره قبل است. ای کاش رئیس‌جمهور به آمار و اطلاعاتی که به دستش می‌دهند کمی دقت کند.

م. هوشیار
۱۱بهمن

 در همین راستا باید گفت که امروز و با گذشت بیش از دوسال از عمر دولت یازدهم به راحتی می‌توان فهمید که حسن روحانی  نه‌ به دنبال چرخش سانترفیوژ‌ها  بوده و  نه چرخش چرخ اقتصادی کشور از جمله اولویت‌های اصلی  او محسوب می‌شود ؛ بلکه این شعارهای جذاب تنها در قالب هدف مهم‌تری مطرح شده است که علی اکبر صالحی نیز به آن اشاره کرده است؛ یعنی برقراری رابطه با آمریکا؛

در همین راستا باید گفت که امروز و با گذشت بیش از دوسال از عمر دولت یازدهم به راحتی می‌توان فهمید که حسن روحانی نه‌ به دنبال چرخش سانترفیوژ‌ها بوده و نه چرخش چرخ اقتصادی کشور از جمله اولویت‌های اصلی او محسوب می‌شود ؛ بلکه این شعارهای جذاب تنها در قالب هدف مهم‌تری مطرح شده است که علی اکبر صالحی نیز به آن اشاره کرده است؛ یعنی برقراری رابطه با آمریکا؛
گروه سیاسی-رجانیوز: علی اکبر صالحی در بخشی از مصاحبه خود با روزنامه آرمان که امروز (یکشنبه یازدهم بهمن ۹۴ ) منتشر شد گفت:
 
« روابط ایران و آمریکا همواره با کمبود اعتماد روبه رو بوده است. به همین دلیل برای اینکه این کمبود اعتماد جبران شود باید در برخی رویکردها و تصمیمات تغییر به وجود بیاید تا بی‌اعتمادی به اعتماد و درک متقابل تبدیل شود. یکی از اقدامات موثر در این زمینه موفقیت برجام بوده است. برخی بر این تصور بودند که برجام به نتیجه نخواهد رسید و در نهایت ایران و قدرت‌های جهانی نمی‌توانند به جمع‌بندی و توافق دست پیدا کنند. خوشبختانه برجام به نتیجه رسید و زمینه اعتماد‌سازی بین ایران و قدرت‌های جهانی و به‌ویژه آمریکا فراهم شد
م. هوشیار