اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

جنبش letter4u

Reba.ir

اندیشه های تمدن ساز

من با اطمینان کامل می‏گویم: این هنوز آغاز کار است، و تحقق کامل وعده‏ ی الهی یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت قرآن و تمدن نوین اسلامی در راه است:
«وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ»
نشانه‏ ی این وعده ی تخلف‏ ناپذیر در اولین و مهم‏ترین مرحله، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و بنای بلندآوازه ی نظام اسلامی بود که ایران را به پایگاه مستحکمی برای اندیشه ی حاکمیت و تمدن اسلامی تبدیل کرد.
پیام رهبری به کنگره عظیم حج - 17/09/1387

کانال ما در سروش:
http://sapp.ir/tamadonsazan

با پول می شود کار ایجاد کرد ولی شاهکار نه...

دوشنبه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۵۱ ق.ظ

کار ایرانی

کار و آزمودن خود

یکی از خواص کار «آزمودن‏ خود».
یکی از چیزهائی که انسان باید قبل از هر چیز بیازماید خودش‏ است. انسان قبل از آزمایش خودش نمی‏داند چه استعدادهایی دارد. با آزمایش، استعدادهای خود را کشف می‏کند. تا انسان دست به کاری نزده، نمی‏ تواند بفهمد که استعداد این کار را دارد یا ندارد. انسان، با کار، خود را کشف می‏ کند؛ و خود را کشف کردن، بهترین کشف است.
اگر انسان‏ دست به کاری زد و دید استعدادش را ندارد، کار دیگری را انتخاب‏ می ‏کند و بعد کار دیگر تا بالاخره کار مورد علاقه و موافق با استعدادش را پیدا می‏ کند. وقتی که آن را کشف کرد، ذوق و عشق عجیبی پیدا می‏کند و اهمیت‏ نمی‏ دهد که درآمدش چقدر است. آن وقت است که شاهکارها به وجود می‏آورد، که شاهکار ساخته عشق است نه پول و درآمد. با پول می‏ شود کار ایجاد کرد، ولی با پول نمی‏ شود شاهکار ایجاد کرد. واقعا باید انسان به کارش عشق‏ داشته باشد.
پس یکی از خواص کار این است که انسان با کار ، خود را می‏آزماید و کشف می‏ کند .

 شهید مرتضی مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص 421.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۶
م. هوشیار

شهید مطهری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">