شهید دیالمه3 - ورود به دانشگاه
* وحید رشته پزشکی را انتخاب کرد. قبول هم شد، اما به دلیل کارهای سیاسی اش، ساواک ادامه تحصیل در رشته پزشکی را برای او ممنوع کرد. وحید هم ناچار شد برود رشته داروسازی.
* کتابخانه اش به جای اینکه کتاب های داروسازی و پزشکی داشته باشد، پر بود از کتابهای دینی و اعتقادی.
* آن زمان کسانی که وارد مبارزه می شدند، تمام وقتشان را صرف آن می کردند تا به هدف شان برسند. از خیلی چیزها می زدند. اما وحید، دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه و حریف قَدَر دانشجویان کمونیست و مارکسیست، نماز شبش قضا نمی شد.
* اولین دعای کمیل دانشگاه های ایران را وحید در دانشکده داروسازی دانشگاه فردوسی مشهد راه انداخت.
* با کوچکترین کج روی فکری و اعتقادی بسیار سخت گیرانه برخورد می کرد. اعتقاد داشت عدم شناخت اصول در بزنگاه های سخت مبارزه، هر انسان پرادعایی را دچار لغزش می کند. رُک و راست روبروی طرف می ایستاد و حرف اش را می زد.
* وحید خودسازی فردی، کسب آگاهی دینی و آمادگی مذهبی را شرط اول ورود به عرصه های سیاسی می دانست.
* به نظر او تا وقتی مبنای اعتقادی آدم درست نباشد، عرصه سیاست او را به انحراف می کشاند. نمونه اش سازمان مجاهدین.
* وحید می گفت کسی که می خواهد کار سیاسی بکند اول باید بنیه اعتقادی اش را تقویت کند.
* در بعضی از جلسات رسم شده بود که تحت عنوان مبارزه، دخترهای مُحجبه که مقنعه و چادر هم می پوشیدند با پسرها تبادل نظر کنند. وحید اینگونه جلسات را نمی پسندید. بعدها وقتی خدمت آقای خامنه ای رسید، جریان را گفت و پیشنهاد داد دخترها برای فعالیت شان بیمارستان را انتخاب کنند و پسرها کوه را. آقای خامنه ای این نظر را تأیید کرد.
* هرجا بود بعد از چند جمله میدان دار بحث می شد و کانون توجه حاضران.
برگفته شده از کتاب دیالمه از ص 31 تا 34
چقدر خوب میشد هر کدام از ما که کتابی یا مطلبی را می خواندیم به صورت خلاصه و یا نکات برجسته اش را مطرح می کردیم تا اشتیاق دیگران را در زمینه مطالعه بالا ببریم.