اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

اندیشه های تمدن ساز

باید همه احساس کنند که مسئولیت ایجاد تمدن اسلامیِ نوین بر دوش آنهاست. رهبر معظم انقلاب

جنبش letter4u

Reba.ir

اندیشه های تمدن ساز

من با اطمینان کامل می‏گویم: این هنوز آغاز کار است، و تحقق کامل وعده‏ ی الهی یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت قرآن و تمدن نوین اسلامی در راه است:
«وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ»
نشانه‏ ی این وعده ی تخلف‏ ناپذیر در اولین و مهم‏ترین مرحله، پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و بنای بلندآوازه ی نظام اسلامی بود که ایران را به پایگاه مستحکمی برای اندیشه ی حاکمیت و تمدن اسلامی تبدیل کرد.
پیام رهبری به کنگره عظیم حج - 17/09/1387

کانال ما در سروش:
http://sapp.ir/tamadonsazan

عظمت فراق آقا نورالدین...

سه شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲ ب.ظ

مقبره آقانورالدین

ابراهیم دهگان می گوید:

« روز شنبه هشتم ماه صفر، اوایل صبح هنوز از منزل خارج نشده بودم، شیخ ابراهیم جاپلقی به منزل من آمد و گفت: خوابی دیده ام، می خواهم تعبیر کنید. خواب خود را چنین بیان کرد: وارد حرم حضرت معصومه گردیدم، ناگهان متوجه شدم که تمام زر و زیور حرم در هم ریخت. ناقل این روایت قدری تأمل نمود، پرسیدم که از کجا زر و زیور در هم ریخت؟ او در پاسخ، به طرف مغرب اشاره کرد و من خواب را این گونه تعبیر کردم که، یک از علمای مغرب، مثلاً در نجف اشرف در گذشته است. این مجلس پایان یافت و برای گرفتن درس، به مسجد بالاسر رفتیم. استاد عالی قدر، مرحوم «آیت الله حائری» تشریف فرما شده و قدم بر منبر افاضه نهادند. هنوز به طور کامل مشغول نشده بودند که فرّاش پست آمد و تلگرافی به ایشان داد.

وی بعد از خواندن، با حالت بهت پایین آمد و خبر دادند که، آقا نورالدین در اراک مرحوم شده است. در همان روز، به تصدی طلاب اراکی در مسجد امام مجلس ختمی گذاشته شد و همه طلاب و علمای آن حوزه بزرگ علمی در آن ضایعه ی بزرگ شرکت نمودند.»

برگرفته شده از کتاب اویس زمان و نور عالمان - ص 163

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">